Nieuwe website in de sportbranche 

Wij zorgen voor extra aanmeldingen  

Ongeveer 90% van alle zoekopdrachten naar een sportclub begint op het internet

Wanneer je actief bent in de sportbranche weet je dat het van belang is om continue nieuwe leden te blijven werven. Ondernemen in de sportbranche is prachtig, maar het is nog mooier wanneer er voldoende leden zijn. En vooral het laatste zien we vaak bij veel sportverenigingen misgaan. onderzoek wijst uit dat sportclubs veelal te maken hebben met een ledenverlies van 30%. Als je dus niets doet loopt het ledenbestand ieder jaar flink terug. Wij gaan je helpen om dit aan de voordeur goed te maken door middel van een nieuwe website. Waar kunnen we jou bij helpen? 


 • Nieuwe website voor sportscholen
 • Nieuwe website personal trainers
 • Nieuwe website verenigingen 
 • Nieuwe website voor vechtsporten
 • Nieuwe website fysiotherapeuten 
 • Nieuwe website Yoga studo’s
 • Nieuwe website voor zwemscholen 

Meer klanten krijgen via de nieuwe website 

Is het tijd voor een nieuwe website voor de sportclub? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen websites voor ondernemers die willen groeien. Het hebben van een website is tegenwoordig niet voldoende. Het is van belang dat de website goed wordt gevonden in de zoekresultaten van Google en dat de bezoekers vervolgens een actie ondernemen op de website. Een contactformulier invullen, een offerte aanvragen, telefonisch contact opnemen of een brochure downloaden. Onze kracht is het goed vindbaar maken van websites in Google en websites bouwen die daadwerkelijk resultaat opleveren. 

Potentiële klanten zoeken via het internet naar jouw website

Een goed gevonden website op Google is de basis van het succes 

Het oriëntatieproces van een potentiële klant begint op het internet en vaak op Google. Een goed website is tegenwoordig ontzettend belangrijk, het is tenslotte vaak een eerste contact moment met een potentiële nieuwe klant. Maar ook bestaande klanten gebruiken de website om actuele informatie over verschillende lessen te bekijken of schrijven zich in voor nieuwe lessen. Zorg ervoor dat de website goed wordt gevonden op belangrijke zoekwoorden. Wij gaan je ondersteunen om goed gevonden te worden op Google.  

Meer leden werven met een nieuwe website

Op maat gemaakte website 

Met een website van SportLeads ga je nieuwe klanten werven. Wij snappen dat het oriëntatieproces begint op het internet. Jij ook? Door gerichte marketingcampagnes via Facebook, Instagram en Google sturen we lokale personen naar de website. Dit doen we op basis van targetting op interesses en demografische gegevens. Op deze manier krijg je de geïnteresseerde sporters op afspraak. 


 •  Website goed vindbaar in de gratis zoekresultaten op Google
 •  Je kunt zelf tekst aanpassingen doen, afbeeldingen aanpassen en onderhoud
 •  Social Media integraties 
 •  Volledige mobiel vriendelijk en geoptimaliseerd 
 •  Op maat gemaakte landingspagina’s 

Goed gevonden op Google 

Het oriëntatieproces van een potentiële klant begint op het internet en vaak op Google. Om meer nieuwe te werven is het van belang dat de website goed wordt gevonden in Google op belangrijke zoekwoorden. Dit kan op twee manier. De website kan goed gevonden in de gratis zoekresulaten (SEO) en in de betaalde zoekresulaten (Google Adwords). Wij verzorgen zowel de SEO optimalisaties als de campagnes via Google Adwords. 

Van website bezoekers naar meer klanten in de sportclub

Bij ons krijg je altijd een website in de uitstraling die past bij de sportclub. Onze websites voldoen altijd aan de laatste eisen, ze zijn responsive waardoor ze op alle mobiele apparaten goed bereikbaar en leesbaar zijn. En nog belangrijker, een website die klanten gaat aantrekken. 

Gaan we samen groeien?  

Laat hieronder een bericht achter en wij bellen binnen één werkdag terug. We maken dan even belafspraak om de doelstellingen te bespreken. Wanneer we een match zijn gaan wij aan de slag met het werven van nieuwe klanten. 


 • Responsive website die past bij de sportclub
 • Op maat gemaakte landingspagina’s
 • Zoekmachine optimalisatie voor een goede vindbaarheid op Google (SEO)
 • Google Adwords campagnes
 • E-mail marketing campagnes
 • Social Media campagnes voor meer leden


Wij maken sinds 2009 ondernemers succesvol dankzij het internet. Krachtige online marketing is onze passie. Wij gebruiken bewezen en geteste strategieën om jouw onderneming te laten groeien dankzij het internet.


Samen doorgroeien? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie. 


arrow_drop_up arrow_drop_down