HEB JIJ EEN SPORTSCHOOL EN WIL JE GRAAG MEER LEDEN?

"VOLG ONS LEAD PROGRAMMA VOOR DE FITNESS BRANCHE! WIJ ZORGEN VOOR EXTRA AANMELDINGEN DE KOMENDE MAANDEN''

Onze doelstelling is het aanleveren van leads, onderzoek wijst uit dat sportclubs veelal te maken hebben met een ledenverlies van 30%. Als je dus niets doet loopt het ledenbestand ieder jaar flink terug. Wij gaan je helpen om dit aan de voordeur goed te maken!  Gemiddeld leveren de campagnes tussen de 20-25 leads. Dit doen wij met doelgerichte campagnes via social media. Meer leads nodig? Geen enkel probleem, voordat we starten spreken we een advertentiebudget met elkaar af. Ook inzet van Google Adwords nodig? Hierover maken we aanvullende afspraken met elkaar.

De voordelen van ons lead programma:

Meer leden de komende maanden

Krachtige social media campagnes

Gratis online demo

Geoptimaliseerde landingspagina’s

Bewezen en geteste strategieën

Opvolging via email en email optimalisatie

Sportleads samenwerkingsprogramma voor sportscholen

Wie zijn we

Wij zijn een full service onlinemarketing bureau dat zich richt op fitness centra, sportclubs, fysiotherapeuten, yoga studio’s en personal trainers. Wij zorgen voor uitstekende leads om meer leden binnen de club of praktijk te krijgen. Onze campagnes zijn bewezen en getest!

Wat doen we

Wij hebben speciale marketing campagnes voor de fitnessbranche gecombineerd met geoptimaliseerde landingspagina’s. Daarnaast richten wij volledig geautomatiseerde e-mail funnels in om na de lead opvolging een goede after – sales te bieden. Dit alles zorgt voor meer leden in de club!

Onze doelstellingen

Onze belangrijkste doelstelling is het genereren van leads om jouw fitnesscentrum of sportschool te voorzien van extra leden. Wij zorgen ervoor dat niet alleen de achterdeur open staat maar de voordeur ook nieuwe klanten oplevert. Zo zorgen we voor een duurzaam klantenbestand.

Het genereren van leads 

Gemiddeld leveren de campagnes tussen de 20-25 leads. Dit doen wij met doelgerichte campagnes via social media. Meer leads nodig? Geen enkel probleem, voordat we starten spreken we een advertentiebudget met elkaar af. Ook inzet van Google Adwords nodig? Hierover maken we aanvullende afspraken met elkaar.  

De landingspagina 

Wij zorgen voor een conversie gerichte landingspagina in jullie huisstijl. Wij werken met geoptimaliseerde pagina’s waarvan wij weten dat ze goed werken. De inhoud staat vast, deze passen wij enkel aan het programma van de opdrachtgever aan.  

Het aanleveren van leads 

Wij leveren de leads aan vanuit de landingspagina. Standaard ontvang je deze op een door jullie gekozen mailadres, wil je ze liever anders ontvangen? De techniek die wij gebruiken heeft koppelingen met verschillende applicaties, desgewenst zorgen wij voor de juiste koppelingen.

Tijd voor koffie!

Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie over het Meer Leden Programma 


Aandacht voor jouw privacy
arrow_drop_up arrow_drop_down