Meer leden in de sportclub

Wij zorgen voor extra aanmeldingen de aankomende maanden. 

Het meer leden programma voor sportsclubs

Wanneer je actief bent in de sportbranche weet je dat het van belang is om continue nieuwe leden te blijven werven. Dit is voor veel ondernemer dan ook de grootste uitdaging. We leven in een tijd van het internet. Ondernemen in de sportbranche is prachtig, maar het is nog mooier wanneer er voldoende leden zijn. En vooral het laatste zien we vaak bij veel sportverenigingen misgaan. onderzoek wijst uit dat sportclubs veelal te maken hebben met een ledenverlies van 30%. Als je dus niets doet loopt het ledenbestand ieder jaar flink terug. Wij gaan je helpen om dit aan de voordeur goed te maken!   

Meer klanten door middel van Social Media 

Ook jouw potentiele klanten bevinden zich op bekende Social Media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Dit zijn dan ook de kanalen die wij inzetten om nieuwe leads te generen. Dit doen we op basis van op maat gemaakte marketing campagnes in jouw regio. Wat zijn jouw behoeftes? Wil je meer leden voor zomerchallange in de sportschool? Wil je meer deelnemers voor een marathon? Wil je meer Yoga- cursisten of wil je meer leden in de boksschool? Afhankelijk van de doelstellingen maken wij campagnes op maat om meer leden te werven. 

Ook jouw potentiële klanten bevinden zich op bekende Social Media kanalen, zoals Facebook en Instagram. 

Meer leden door middel van Social Media promotie 

Ook jouw potentiële klanten bevinden zich op bekende Social Media kanalen, zoals Facebook en Instagram. Dit zijn dan ook de kanalen die wij inzetten om nieuwe leads te generen. Dit doen we op basis van op maat gemaakte marketing campagnes in jouw regio. Wat zijn jouw behoeftes? Wil je meer leden in de sportschool? Wil je meer deelnemers voor een marathon? Wil je meer Yoga- cursisten of wil je meer leden in de boksschool? Afhankelijk van de doelstellingen maken wij campagnes op maat om meer leden te werven. 

 

 • Meer leden voor sportscholen 
 • Meer leden voor personal trainers 
 • Meer leden voor vechtsport verenigingen
 • Meer leden voor fysiotherapeuten
 • Meer leden voor de golfclub
 • Meer leden voor de tennisclub
 • Meer leden voor de zeilclub
 • Meer leden voor de roeivereniging
 • Meer leden voor zwemscholen

Online leadcampagne voor sportclubs 

Op maat gemaakte landingspagina’s

Bij ons krijg je altijd een landingspagina in de uitstraling die past bij de Sportclub. Onze landingspagina’s voldoen altijd aan de laatste eisen, ze zijn responsive waardoor ze op alle mobiele apparaten goed leesbaar zijn en nog belangrijker klanten gaan aantrekken. 

Goed gevonden op Google 

Het oriëntatieproces van een potentiele klant begint op het internet en vaak op Google. Om meer nieuwe te werven is het van belang dat de website goed wordt gevonden in Google op belangrijke zoekwoorden. Dit kan op twee manier. De website kan goed gevonden in de gratis zoekresulaten (SEO) en in de betaalde zoekresulaten (Google Adwords). Lees meer over goed gevonden worden in Google. 

Van lead naar meer klanten in de sportschool

Jij ontvangt de lead op het afgesproken tijdstip in de sportschool, hier is dan ook een grote kans om de lead om te laten converteren naar klant.

Een leadcampagne voor sportclubs bestaat uit een planning gedurende het jaar. Samen bepalen we per campagne welke behandeling of klacht wij in de campagne terug laten komen. Zodra wij het er gezamenlijk over eens zijn dan richten wij de campagnes in om van start te kunnen gaan.

Wij stemmen de campagnes altijd met onze klanten af en geven ruime mogelijkheden om mee te denken over de invulling van de campagnes. Op die manier werken we gezamenlijk aan duurzaam succes en een stabiel leden bestand.

Op maat gemaakte website 

Een goede website is tegenwoordig ontzettend belangrijk, het is tenslotte vaak een eerste contact moment met een potentiële nieuwe klant. Maar ook bestaande klanten gebruiken de website om actuele informatie over verschillende lessen te bekijken of schrijven zich in voor nieuwe lessen. Is het tijd voor een nieuwe website? Lees meer over een nieuwe website voor sportclubs. 

De voordelen van ons lead programma voor sportscholen

 • Meer leden de komende maanden
 • Krachtige social media campagnes
 • Gratis online demo
 • Geoptimaliseerde landingspagina’s
 • Bewezen en geteste strategieën
 • Opvolging via email en email optimalisatie

Wij stemmen de campagnes altijd met onze klanten af en geven ruime mogelijkheden om mee te denken over de invulling van de campagnes. Op die manier werken we gezamenlijk aan duurzaam succes en een stabiel leden bestand.

Gaan we samen groeien?  

Online marketing is ook voor de meeste ondernemingen tegenwoordig onmisbaar. Wij zijn een full service marketing bureau dat gericht is op de sportbranche, dat betekend dat wij niet alleen leadcampagnes via social media verzorgen maar een totaal pakket aan online dienstverlening kunnen leveren. Bij ons kun je terecht voor:


 • Responsive website die past bij de sportclub
 • Op maat gemaakte landingspagina’s
 • Zoekmachine optimalisatie voor een goede vindbaarheid op Google (SEO)
 • Google Adwords campagnes
 • E-mail marketing campagnes
 • Social Media campagnes voor meer leden


Wij maken sinds 2009 ondernemers succesvol dankzij het internet. Krachtige online marketing is onze passie. Wij gebruiken bewezen en geteste strategieën om jouw onderneming te laten groeien dankzij het internet.


Samen doorgroeien? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Neem hieronder contact met ons op voor meer informatie over het Meer Leden Programma 


Aandacht voor jouw privacy
arrow_drop_up arrow_drop_down