Page content

article content

Gratis Betaalsysteem voor sportevenementen

Wil jij een sportevenement gaan organiseren, en wil je hierbij het gemak van een online ticketsysteem speciaal voor sportevenementen? Dan heeft Sportleads de oplossing voor jou. In samenwerking met Novatickets hebben wij een online ticketsysteem op de markt gebracht speciaal gericht op sportevenementen. Je kunt nu GRATIS gebruik maken van het online betaalsysteem voor jouw sportevenement(en). Zo succesvol en gemakkelijk is het promoten van een sportevenement nog nooit geweest.

Je maakt direct gebruik van:

 • Een online betaalsysteem voor de kaartjes voor de bezoekers
 • Een gratis App om de kaartjes aan de kassa te scannen
 • De kaartjes zijn te bestellen via onze website, de eigen website, Facebook & Instagram
 • De kaartjes kunnen door de bezoekers getoond worden op de mobiele telefoon (samen milieubewust)
 • Je krijgt twee werkdagen na het evenement uitbetaald

Waarom zou je gebruik willen maken van een online kaartverkoopsysteem?

Het promoten van een sportevenement is een hele klus. Naast het organisatorische gedeelte is het marketing gedeelte ook erg belangrijk om bezoekers op het evenement te krijgen. Het is daarom van belang om het de bezoekers zo makkelijk mogelijk te maken om een kaartje te bemachtigen. Eén van de belangrijke factoren hierin is de online ticket verkoop. Maak het de bezoekers zo makkelijk mogelijk om een kaartje te kopen. Biedt daarom altijd de mogelijkheid om een kaartje online te kopen voor je sportevenement. Hiernaast kun je marketing acties organiseren en plannen, wanneer je gebruik maakt van een online betaalsysteem voor evenementen.

Online betaalsysteem voor sportevenementen

Maak nu direct gebruik van ons online betaalsysteem voor sportevenementen om meer kaarten te verkopen. Hoe werkt het online betaalsysteem voor sportevenementen?

 • Je stuurt ons de gegevens van het evenement
 • Je stuurt ons de promotietekst van het evenementen met de foto’s
 • Wij sturen jou binnen één werkdag de betaallink
 • De betaallink kun je vervolgens op de website vermelden en op Social Media
 • Je krijgt als bonus een betaallink op onze website voor meer bereik
 • Je krijgt binnen 2- werkdagen na het evenement uitbetaald
 • Je ontvangt alle namen en emailadressen van de bezoekers om in te zetten voor het volgende evenement
 • Wij zorgen voor een verwerkersovereenkomst in het kader van de AVG

Je krijgt van ons:

 • Een online betaalsysteem voor de kaartjes voor de bezoekers
 • Gratis App om de kaartjes aan de kassa te scannen
 • De kaartjes zijn te bestellen via onze website, de eigen website, Facebook & Instagram
 • De kaartjes kunnen door de bezoekers getoond worden op de mobiele telefoon (samen milieubewust)
 • Je krijgt twee werkdagen na het evenement uitbetaald

Online kaartverkoopsysteem voor sportevenementen

Ga jij een voetbaltoernooi organiseren, een zwemwedstrijd met toegangskaarten voor het publiek, een hockeytoernooi, een fitnesswedstrijd of een ander leuk sportevenement? En wil je ervoor zorgen dat het publiek makkelijk online een kaartje kan bestellen? Met ons systeem ontvangt de bezoeker na aankoop direct het kaartje per email. In de mail staat een QR- code die de bezoeker met de mobiele telefoon kan laten zien bij de ingang. Jullie ontvangen van ons een gratis APP waarmee de QR- code gescant kan worden. Voor zowel het systeem, de APP en de installatie van het betaalsysteem worden er geen kosten in rekening gebracht.

Wat kost het online betaalsysteem voor sportevenementen?

In dit voorbeeld gaan we uit van €1,- servicekosten, in overleg zijn hier aanvullende mogelijkheden.

De bezoeker betaalt €1,- incl. btw servicekosten per kaartje. Stel je verkoopt kaarten voor €10,- dan wordt het € 10 + 1 = € 11,-. Voor 4 kaarten 10 + 4 = € 44,-. Hierbij krijgen jullie € 40,- uitbetaald.

Voor zowel het systeem, de App en de installatie van het betaalsysteem worden er geen kosten in rekening gebracht bij meer dan 50 verkochte kaarten.

Onder de 50 verkochte kaarten worden er eenmalige opstartkosten geregend van € 35,- excl btw. En de bezoeker betaalt per transactie gemiddeld 1,-

Hoelang duurt het voordat het evenement online staat en de bezoekers een kaartje kunnen kopen?

Nadat jij ons de gegevens van het evenement hebt gestuurd ontvang je van ons binnen één werkdag de betaallink voor het evenement. Deze betaallink kun jij vervolgens gemakkelijk op de website plaatsen of delen op de gewenste Social Media kanalen. De bezoekers kunnen op dat moment direct online kaarten bestellen en deze ontvangen in de mail.

 • Je stuurt ons de promotietekst van het evenementen met de foto’s
 • Je krijgt van ons binnen één werkdag de betaallink

Alle statistieken zijn online te bekijken

Je ontvangt van ons een rapport met de gewenste gegevens. Dit kunnen we voorafgaan aan het evenement met elkaar kortsluiten. We kunnen bijvoorbeeld vragen om de leeftijd, woonplaats, telefoonnummers en meer relevante informatie. Dit kunnen zeer bruikbare gegevens zijn voor de toekomstige evenementen. Wij brengen inzichtelijk hoe vaak de betaalpagina is bekeken en je ontvangt overzichtelijk de aankopen.

Wil jij een sportevenement gaan organiseren en wil je hierbij gebruik van ons online ticketsysteem voor sportevenementen? Dan is hier de oplossing.

Onze partner: 

www.novatickets.nl 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie 

Comment Section

0 reacties op “Gratis Betaalsysteem voor sportevenementen

Plaats een reactie


*