Corona updates

Help elkaar over barrières heen

Bij Sportleads zijn wij betrokken bij de branche waarin wij samen met onze klanten werkzaam in zijn. Het corona virus heeft de sport en fitnessbranche behoorlijk onder druk gezet, de eerste golf heeft voor een sluiting gezorgd en de tweede golf (dd. 25-10-2020) zet ons nogmaals onder druk met een flinke beperking qua aantallen personen die kunnen sporten, en in het ergste geval opnieuw een lockdown.

 

Uiteraard respecteren ook wij de maatregelen die nodig zijn om het virus onder controle te krijgen.

 

Daarom zijn wij dan ook continu samen met ons team van marketing specialisten en onze klanten bezig om ervoor te zorgen dat klanten worden behouden en nieuwe klanten zich aanmelden bij jou als fitnessondernemer.

 

Ook in tijden dat corona het ons lastig maakt zorgen wij ervoor dat we niet alleen relevant blijven voor onze klanten, maar zorgen wij er vooral voor dat jij met jouw fitnessonderneming relevant blijft voor jouw klanten!!

 

Joost de Niet

 

Eigenaar Sportleads

joost@sportleads.nl

telefoon:  +31851309211

Ben jij fitnessondernemer en maak je je zorgen?

Wij komen graag met je in contact, gewoon een gratis strategiesessie om jou verder te helpen. Je kunt in ieder geval ons whitepaper downloaden, zonder verplichtingen!
arrow_drop_up arrow_drop_down